3
Alles voor uw woongemak!

Silhouette® Shades

Silhouette® Shades

Bij Magneet Interieurs snappen we dat het uitkiezen van nieuwe raamdecoratie lastig kan zijn. Wil je bijvoorbeeld liever jaloezieën, inbetweens of traditionele gordijnen? Met de Silhouette® Shades van Luxaflex® haal je ze alle drie in huis. Het transparante doek aan de voor- en achterkant filtert het licht, terwijl je door de stoffen lamellen te kantelen zorgt voor privacy. Daarnaast dempen Silhouette® Shades geluid en zijn hiermee ideaal voor woningen met een slechte akoestiek. Silhouette® Shades beschermen bovendien je vloer en meubels tegen verkleuring; zelfs in open stand wordt circa 80 procent van de UV-straling gefilterd.


KINDVRIENDELIJKE RAAMDECORATIE

Diverse bedieningsmogelijkheden

Standaard wordt de Silhouette® Shade uitgevoerd met Smartcord® bediening; dit is een intrekbaar koordmechanisme waardoor de bediening veiliger is voor kinderen en huisdieren. Kies je voor elektrische of LiteRise® bediening, dan heeft je zonwering zelfs helemaal geen bedieningskoorden meer nodig wat zorgt voor een opgeruimde uitstraling.

PRAKTISCH EN ALTIJD NAAR JOUW WENS

Voor jou op maat gemaakt

Silhouette® Shades zijn verkrijgbaar in twee lamelbreedtes en in veel verschillende kleuren en stoffen. Zo houden bijvoorbeeld speciale screenstoffen je huis in de zomer heerlijk koel en in de winter gezellig warm. De unieke doekconstructie filtert subtiel het binnenvallende daglicht en zorgt voor een prettige natuurlijke lichtinval. Wens je daarentegen volledige privacy dan zijn de stoffen Bon Soir Original of Ombre juist een goede optie.

Magneet_Website_Merken_Ramen_01
Magneet_Website_Merken_Ramen_02
Magneet_Website_Merken_Ramen_03
Magneet_Website_Merken_Ramen_04
Magneet_Website_Merken_Ramen_05
Magneet_Website_Merken_Ramen_06
Magneet_Website_Merken_Ramen_07
Magneet_Website_Merken_Ramen_08
Magneet_Website_Merken_Ramen_09
Magneet_Website_Merken_Ramen_10
Magneet_Website_Merken_Ramen_11
Magneet_Website_Merken_Ramen_12
Magneet_Website_Merken_Ramen_13
Magneet_Website_Merken_Ramen_14
Magneet_Website_Merken_Ramen_15
Magneet_Website_Merken_Ramen_16
Magneet_Website_Merken_Ramen_17
Magneet_Website_Merken_Ramen_19
Magneet_Website_Merken_Ramen_20