e3efc002d0162027e8f24d2b1902671f1af3d011

MAATWERK KASTEN

Bij Magneet Interieurs adviseren we je niet alleen, we luisteren ook graag naar jouw wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw slaapkamer helemaal is ingericht zoals jij graag wil. Daarom kun je bij ons jouw kast zelf samenstellen. Je kunt niet alleen een keuze maken uit het formaat, maar ook uit de materiaalsoort, de indeling en de kleur. Kom je er niet helemaal uit? We staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies. Bezoek voor inspiratie onze showroom in Waalwijk!

Er komt stiekem best veel kijken bij het inrichten van een slaapkamer. Bij Magneet Interieurs weten ze gelukkig precies met welke zaken ik rekening moet houden.

Ronald van der Mierden


ALLEEN MAAR HET ALLER BESTE!

Dat is onze kwaliteitsgarantie
Wij vinden het belangrijk dat jij jaren kunt genieten van jouw nieuwe kast. Daarom werkt Magneet Interieurs alleen samen met leveranciers die de beste kwaliteit kunnen garanderen. Bij ons ben je er zeker van dat jouw nieuwe kast voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de materiaalsoort en de constructie van jouw nieuwe kast. Dat is het specialisme waar we al meer dan 100 jaar bekend om staan!

OPGERUIMD STAAT NETJES

Terug in de kast!

Bij Magneet Interieurs helpen we je graag bij de keuze voor een nieuwe kast. Heb je al rekening gehouden met de hoeveelheid opbergruimte die je werkelijk nodig hebt? En wil je naast je kleding ook andere zaken als schoenen en beddengoed kwijt in je kast? Heb jij al een grote spiegel in je slaapkamer of wil je deze graag verwerken in je kast? Allerlei vragen die je kunnen helpen bij het samenstellen van dé perfecte kast!

Magneet_Website_Merken_Slapen_01
Magneet_Website_Merken_Slapen_02
Magneet_Website_Merken_Slapen_03
Magneet_Website_Merken_Slapen_04
Magneet_Website_Merken_Slapen_05
Magneet_Website_Merken_Slapen_06
Magneet_Website_Merken_Slapen_07
Magneet_Website_Merken_Slapen_08
Magneet_Website_Merken_Slapen_09
Magneet_Website_Merken_Slapen_010
Magneet_Website_Merken_Slapen_011
Magneet_Website_Merken_Slapen_012
Magneet_Website_Merken_Slapen_013
Magneet_Website_Merken_Slapen_014
Magneet_Website_Merken_Slapen_015
Magneet_Website_Merken_Slapen_016