bb7ab340d686c06589cd19cffb0bf4c0fe6177b6

Laminaat

In het assortiment van Magneet Interieurs vind je altijd de stijl die bij jou past! De afgelopen jaren hebben laminaatfabrikanten enorm veel verbeterd in hun productielijnen. Daarom is laminaat tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Vandaag de dag worden realistische fototechnieken gebruikt om een levensechte, natuurlijke uitstraling aan laminaat te geven. In onze showroom in Waalwijk vind je de mooiste laminaatvloeren van de hoogste kwaliteit.

Pure vakmanschap. Heel blij met de bank, linnenkast en bed wat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


JE ZOU HET BIJNA NIET GELOVEN!

Zoveel keus...
Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Je ziet zelfs nerven en noesten terug in het laminaat. Een laminaatvloer heeft veel voordelen! Door de grote productieverbeteringen van afgelopen jaren is laminaat kleurvast en blijft lang mooi. Een laminaatvloer is toepasbaar in vrijwel elke woonruimte door het vocht- en krasbestendige karakter. Daarnaast is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden en is kliklaminaat zelfs gemakkelijk mee te verhuizen naar een nieuwe woning. Een laminaatvloer is relatief goedkoop en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Schaf jij nieuw laminaat van Magneet Interieurs aan? Dan ontvang je een garantieperiode tot 25 jaar!

WIJ LEGGEN JE VLOER!

Mits jij het zelf wilt doen

Bij Magneet Interieurs helpen we je graag bij het leggen van jouw nieuwe vloer. Alhoewel een laminaatvloer door het kliksysteem makkelijk te leggen is, kost het behoorlijk wat tijd. Heb je geen zin om zelf de mouwen op te stropen? Geen probleem! De woonspecialisten van Magneet Interieurs leggen jouw laminaatvloer vakbekwaam en strak. Zo ben je ervan verzekerd dat je tientallen jaren kunt genieten van jouw laminaatvloer.

Magneet_Website_Merken_Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Vloeren_03
Magneet_Website_Merken_Vloeren_04
Magneet_Website_Merken_Vloeren_05
Magneet_Website_Merken_Vloeren_06
Magneet_Website_Merken_Vloeren_07
Magneet_Website_Merken_Vloeren_08
Magneet_Website_Merken_Vloeren_09
Magneet_Website_Merken_Vloeren_10
Magneet_Website_Merken_Vloeren_11
Magneet_Website_Merken_Vloeren_12
Magneet_Website_Merken_Vloeren_13
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03