cc4793d779ad9c52f37659e6d60dc7f95d43f68d

Kasten en opbergen

Tegenwoordig dient een kast niet alleen als opbergruimte voor je oude spullen. Een kast kan als eyecatcher prima in jouw woonruimte fungeren! Bij Magneet Interieurs helpen we je graag bij het kiezen uit een ruim assortiment van dressoirs, boekenkasten, vitrinekasten, tv-meubelen en buffetkasten. Onze kasten worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit! Onze woonspecialisten staan voor je klaar om je hier alles over te vertellen!

Puur vakmanschap. Heel blij met de bank, linnenkast en bed dat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


VAN DRESSOIR TOT BOEKENKAST

Voor iedere woonwens
Vind voor al jouw spullen een plekje in huis met het juiste opbergmeubel! Je hebt keuze uit een ruim assortiment! Zo brengt een stijlvol dressoir een klassieke tint aan in jouw interieur, een buffetkast zorgt ervoor dat jij jouw favoriete servies altijd bij de hand hebt en je televisie met bijbehorende apparaten kun je gemakkelijk kwijt op een van onze tv-meubelen. Bij Magneet Interieurs denken we ook graag aan de boekenwurm met onze stevige en stijlvolle boekenkasten. Bij ons vind je een opbergmeubel voor ieder wat wils!

OPGERUIMD STAAT NETJES

Benut jouw ruimte ideaal

Bij Magneet Interieurs vinden we het belangrijk dat jij jouw spullen gemakkelijk kunt opbergen. Daarom zijn al onze kasten voorzien van functionele opties. Je kunt jouw favoriete spullen zonder problemen kwijt en houdt je woonruimte daarmee netjes opgeruimd. Onze woonspecialisten helpen je graag bij het vinden van de perfecte kast voor jouw spullen met de service die je van ons gewend bent!

Magneet_Website_Merken_Wonen_01
Magneet_Website_Merken_Wonen_02
Magneet_Website_Merken_Wonen_03
Magneet_Website_Merken_Wonen_04
Magneet_Website_Merken_Wonen_05
Magneet_Website_Merken_Wonen_06
Magneet_Website_Merken_Wonen_07
Magneet_Website_Merken_Wonen_08
Magneet_Website_Merken_Wonen_09
Magneet_Website_Merken_Wonen_10
Magneet_Website_Merken_Wonen_11
Magneet_Website_Merken_Wonen_12
Magneet_Website_Merken_Wonen_13
Magneet_Website_Merken_Wonen_14
Magneet_Website_Merken_Wonen_15
Magneet_Website_Merken_Wonen_16
Magneet_Website_Merken_Wonen_17
Magneet_Website_Merken_Wonen_18
Magneet_Website_Merken_Wonen_19
Magneet_Website_Merken_Wonen_20
Magneet_Website_Merken_Wonen_21
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03