Untitled-1 (1)

Haal de zomer in huis en houdt insecten buiten!

De warme zomermaanden staan weer voor de deur. Zet u ook graag de ramen en de deuren naar de tuin of het balkon wat vaker open? Niets fijner dan een lekker fris briesje door het huis. Magneet Interieurs heeft dé oplossing om te voorkomen dat er ongewenste vliegen, muggen of andere insecten naar binnen komen: Plaats horren voor alle openslaande tuindeuren en ramen en bescherm uzelf maar tegelijkertijd ook de insecten.


SPECIAAL POLLENGAAS

Minder last van allergieën
Hooikoorts is één van de meest voorkomende allergieën op aarde. Op warme en winderige dagen zweven er miljoenen pollen in de lucht. Laat dat nu precies de dagen zijn waarop het heerlijk is om alle ramen open te zetten! Horren kunnen ook gemaakt worden van speciaal pollengaas. Buiten de functionaliteit zijn deze horren ook nog eens transparant én lucht doorlaatbaar.

Snelle montage
Zelf meten en monteren, of installatie door Magneet Interieurs
Altijd een oplossing
Ongeacht de maten van uw kozijnen of het type deuren of ramen
Duurzame oplossing
Op ieder systeem ontvangt u 5 jaar Unilux-garantie
Snelle levering
Leverbaar binnen 1 à 2 weken
Nederlands design
De horren worden volledig in eigen land gefabriceerd

HORREN ZIJN GESCHIKT VOOR IEDER TYPE RAAM

Horren voor draai-kiepramen

Wij snappen dat horren voor iedereen anders zijn. Magneet Interieurs levert de juiste horren op maat voor uw draaikiepraam tegen aantrekkelijke prijzen. Er zijn verschillende horren die u kunt toepassen op een draaikiepraam. De inzethor met standaard gaas de meest verkochte hor doordat deze horren het makkelijkste te monteren zijn. De inzethor kan op maat gemaakt worden en vervolgens is alles wat rest het inklemmen van de raamhorren op de juiste manier.

Horren voor openslaande deuren

Ook voor openslaande deuren kan eigenlijk ieder type hor worden toegepast. In dit geval kan beter worden gekozen voor een plissé hordeur, een rolhordeur of een draaiende hordeur. Een plissé hordeur is de afgelopen jaren één van de meest populaire producten op het gebied van hordeuren. Een plissé hordeur kan gebruikt worden voor allerlei type deuren, schuifpuien, dakramen, andere soorten raamkozijn en draairamen

Het gaas van een plissé hordeur wordt op- en uitgevouwen. Dit is een garantie voor een zeer luxe uitstraling. Deze hordeuren zijn eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in de juiste stand staan.

Horren op aluminium kozijnen

Magneet Interieurs biedt maatwerkoplossingen, dus wij leveren altijd raamhorren die passend zijn! Of het nu gaat om een inzethor, een raamrolhor of een hor voor een scharnierende hordeur; zo goed als ieder product kan worden gekozen voor mensen die aluminium kozijnen hebben.


EEN HOR SAMENSTELLEN GAAT ALS VOLGT

Welk soort raam of deur u ook heeft, Unilux biedt een goede hor. Uw kozijnen dienen nauwkeurig te worden opgemeten. Laat u daarom door Magneet Interieurs adviseren. Als u advies nodig heeft over de verschillende soorten horren en horren op maat, bezoek dan onze showroom in Waalwijk. De afmetingen worden door onze meet-en montage afdeling nauwkeurig opgemeten. Door onze snelle leveringen heeft u binnen no-time een perfecte hor in huis!

1
Kies het type deur voor de hor (openslaande tuindeur, draaideur, schuifpui)
2
Kies het soort hor
3
Klik op opties selecteren
4
Voer de afmetingen in en kies de correcte RAL kleur
 
unilux480x60