17033e5d45cef62897144796aae06a1ef52e4c47

Tapijt

Vind jij het ook zo heerlijk om met je blote voeten over een zacht tapijt te lopen? Met tapijt creëer je een gezellige, huiselijke sfeer in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of hobbykamer. Ons ruime assortiment bestaat uit de mooiste hoogpolige en kortpolige tapijten in de stijlvolste designs en de meest oogstrelende kleuren. Onze woonspecialisten helpen je graag bij het maken van jouw keuze.

Puur vakmanschap. Heel blij met de bank, linnenkast en bed dat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


WELKE SFEER CREËER JIJ?

Magneet Interieurs versterkt jouw stijl!
Ons assortiment aan tapijten is veelzijdig. Met tapijt kun je vrijwel iedere sfeer creëren die je wil! Of je nu houdt van een industriële, huiselijke of klassieke look, in ons assortiment vind je jouw stijl. Je kunt je natuurlijk ook laten adviseren door een van onze woonspecialisten. Zij kunnen je op de hoogte brengen van de laatste tapijttrends. Kom eens langs en laat je verrassen door de mogelijkheden!

DE MOOISTE DESIGNTAPIJTEN

Ook op maat

Bij Magneet Interieurs vind je een ruim assortiment aan designvloeren. Maar we gaan iets verder dan dat. Onze woonspecialisten stellen creativiteit op prijs! Daarom maken wij het voor jou mogelijk om je eigen tapijt samen te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw bedrijfslogo op het tapijt te laten printen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling!

Magneet_Website_Merken_Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Vloeren_03
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03
Magneet_Website_Merken_Vloeren_04
Magneet_Website_Merken_Vloeren_05
Magneet_Website_Merken_Vloeren_06
Magneet_Website_Merken_Vloeren_07
Magneet_Website_Merken_Vloeren_08
Magneet_Website_Merken_Vloeren_09
Magneet_Website_Merken_Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Vloeren_10
Magneet_Website_Merken_Vloeren_11
Magneet_Website_Merken_Vloeren_12
Magneet_Website_Merken_Vloeren_13