JASNO

Voor een moderne strakke look

Shutters

Shutters waren in West-Europa aanvankelijk niet zo bekend als in de mediterrane landen en de Verenigde Staten. JASNO introduceerde in 2001 met succes een eigentijdse shutter met een moderne look & feel, onder meer door de toepassing van verzonken scharnieren. JASNO Aqualine shutters van kwalitatief hoogwaardig kunststof zijn bovendien geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Vanaf 2006 breidde JASNO het productassortiment uit met blinds (houten jaloezieën), folds (vouwgordijnen) en swings (verticale lamellen). Alle drie bekende producten, waar JASNO een geheel eigen draai aan heeft gegeven.

Op de site van JASNO vind je meer info over deze bijzondere raamdecoratie. Klik hier om de site van JASNO te bezoeken. Of bezoek onze showroom!
Blinds

JASNO Blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën van duurzaam Paulownia hout. De Blinds zijn leverbaar in verscheidene lak-, beits- en matte olie kleuren, die matchen met de Shutters van JASNO. Hiermee kun je mooie combinaties maken. Personaliseer jouw jaloezieën met ladderband dat in wel 3 verschillende breedtes verkrijgbaar is.

JASNO Blinds kennen behalve standaard ponsgaten ook een unieke privacy-uitvoering. Dit zorgt voor extra verduistering, meer privacy en een nog strakkere look. De jaloezieën zijn behandeld met een speciale lak of olie, waardoor ze ook geschikt zijn voor badkamers of wellnessruimtes.

Klik hier voor meer info over de Blinds van JASNO.
Folds

JASNO Folds zijn unieke Dutch Design vouwgordijnen, gemaakt van geweven papier. Dit geeft de Folds een stoere, duurzame uitstraling. Wellicht het opvallendste aan de Folds zijn de houten latten, die je kunt aanpassen aan de kleur van het doek. Maar wil je een accent aanbrengen, kies dan juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je ramen echte blikvangers.

JASNO Folds zijn verkrijgbaar in verschillende doekkleuren en 3 transparanties. De 100% FSC Abachi houten latten zijn er in 6 verschillende kleuren.

Klik hier voor meer info over JASNO Folds.
Swings

Verticale lamellen.... maar dan anders. Met één bedieningsketting breng je de Swings van JASNO om en om in beweging. Dit geeft een bijzonder 3D effect. Geopend, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen zijn mogelijk. De Swings zijn bekroond met meerdere awards voor het onderscheidende design.

De Swings zijn leverbaar in diverse mooie kleuren en transparanties en in 2 breedtes, 89 en 127 mm. De met textiel omklede lamelgewichten zorgen ervoor dat je Swings zo min mogelijk wapperen. Maak je JASNO Swings nog persoonlijker door om en om een andere lamelkleur te bestellen.

Klik hier voor meer info over JASNO Swings.