43c5d8e28476e0d49222288ef6edd56244c975f0

Matrassen

Uitgerust wakker worden doe je op een matras uit de collectie van Magneet Interieurs! Onze slaapspecialisten hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van de meest kwalitatieve en comfortabele matrassen. Een goed matras helpt bij het voorkomen van slaapproblemen. Een slecht matras levert juist een slechte nachtrust (en ochtendhumeur) op. Onze slaapspecialisten vinden jouw nachtrust erg belangrijk en helpen je bij het kiezen van een goed matras dat past bij jouw slaapgedrag.

Er komt stiekem best veel kijken bij het inrichten van een slaapkamer. Bij Magneet Interieurs weten ze gelukkig precies met welke zaken ik rekening moet houden.

Ronald van der Mierden


MATERIALEN

Wil jij weten waar je op slaapt?
Voor de vulling van je matras kunnen verschillende soorten materialen gebruikt worden. Zo wordt een vulling van Polyester gebruikt: een schuimsoort die lang meegaat en relatief goedkoop is. Je kunt ook kiezen voor een vulling van koudschuim. Dit materiaal past zich aan aan je lichaam, wat zorgt voor een goede ondersteuning. Ben je op zoek naar iets dat veerkrachtiger is? Misschien is een Latex matras wat voor jou! Ook kun je kiezen voor pocketvering. Dit matras heeft stalen veren die per stuk in een zakje verpakt zijn. Hierdoor kan elke veer zich individueel aan je lichaam aanpassen. Hoe meer veren per m² hoe groter de ondersteuning!

MATRASADVIES OP MAAT

Onze slaapspecialisten helpen je graag

Bij Magneet Interieurs in Waalwijk weten we alles van matrassen! Of je nu een rugslaper, buikslaper of zijslaper bent, een comfortabel matras is een pré voor een goede start van de dag. Slaap jij slecht en denk je dat het komt door je matras? Kom eens langs: wij adviseren graag welk matras bij jouw slaapgedrag past!

Magneet_Website_Merken_Slapen_01
Magneet_Website_Merken_Slapen_02
Magneet_Website_Merken_Slapen_03
Magneet_Website_Merken_Slapen_04
Magneet_Website_Merken_Slapen_05
Magneet_Website_Merken_Slapen_06
Magneet_Website_Merken_Slapen_07
Magneet_Website_Merken_Slapen_08
Magneet_Website_Merken_Slapen_09
Magneet_Website_Merken_Slapen_010
Magneet_Website_Merken_Slapen_011
Magneet_Website_Merken_Slapen_012
Magneet_Website_Merken_Slapen_013
Magneet_Website_Merken_Slapen_014
Magneet_Website_Merken_Slapen_015
Magneet_Website_Merken_Slapen_016