17033e5d45cef62897144796aae06a1ef52e4c47

Vloerkleden

Door het plaatsen van een vloerkleed met de juiste vorm, afmeting en kleur ontstaat in je interieur een geheel. In plaats van losse meubelen, wordt de zithoek door het vloerkleed afgebakend. Daarnaast zorgt het gebruiken van een vloerkleed voor een verbetering van de akoestiek en wordt geluid gedempt. Bij Magneet Interieurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. In ons ruime assortiment aan vloerkleden vind je de meest uiteenlopende stijlen en soorten. Wij weten zeker dat je jouw perfecte vloerkleed bij ons zult vinden!

Puur vakmanschap. Heel blij met de bank, linnenkast en bed dat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


LEKKER MET DE VOETEN OMLAAG

Echt genieten...
Ga je voor een warm, harig vloerkleed waar je voeten heerlijk in wegzakken of kies je voor iets praktischer, zoals een kortharig vloerkleed dat je snel en gemakkelijk kunt schoonmaken? Ben je al tijden op zoek naar hét juiste kleed dat warmte en gezelligheid uitstraalt en zorgt voor een ruimtelijk gevoel in jouw woonkamer? Kom in onze winkel inspiratie opdoen!

TAPIJT OF KLEED

Wat is eigenlijk het verschil?

Heb je jouw favoriete vloerkleed in ons assortiment gevonden? Of ga je voor een gaaf tapijt? In tegenstelling tot tapijt, bedekt een vloerkleed slechts een gedeelte van de volledige vloer. Vloerkleden zijn gemaakt van textiel en komen oorspronkelijk uit Azië. Reizigers en kolonisten namen vloerkleden mee naar Europa om ze te schenken, verkopen of te gebruiken als statussymbool. De Aziaten maakten ware kunstwerken van hun vloerkleden. Daarentegen vindt het tapijt haar origine in Perzië. Het Perzische woord voor tapijt is tafta en betekent in het Nederlands “weven”. Een tapijt werd vroeger gewoven van wol.

Magneet_Website_Merken_Wonen_01
Magneet_Website_Merken_Wonen_02
Magneet_Website_Merken_Wonen_03
Magneet_Website_Merken_Wonen_04
Magneet_Website_Merken_Wonen_05
Magneet_Website_Merken_Wonen_06
Magneet_Website_Merken_Wonen_07
Magneet_Website_Merken_Wonen_08
Magneet_Website_Merken_Wonen_09
Magneet_Website_Merken_Wonen_10
Magneet_Website_Merken_Wonen_11
Magneet_Website_Merken_Wonen_12
Magneet_Website_Merken_Wonen_13
Magneet_Website_Merken_Wonen_14
Magneet_Website_Merken_Wonen_15
Magneet_Website_Merken_Wonen_16
Magneet_Website_Merken_Wonen_17
Magneet_Website_Merken_Wonen_18
Magneet_Website_Merken_Wonen_19
Magneet_Website_Merken_Wonen_20
Magneet_Website_Merken_Wonen_21
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03