17033e5d45cef62897144796aae06a1ef52e4c47

Vloerkleden

Een mooi vloerkleed geeft een extra dimensie aan je woonkamer. Ga je bijvoorbeeld voor een warm, harig vloerkleed waar je voeten heerlijk in wegzakken? Of ga je voor iets praktischers, zoals een kortharig vloerkleed dat je gemakkelijk kunt schoonmaken? Bij Magneet Interieurs helpen we je graag bij het maken van je keuze. In ons ruime assortiment aan vloerkleden vind je de meest uiteenlopende stijlen en soorten. Wij weten zeker dat je jouw perfecte vloerkleed bij ons zult vinden!


ECHT GENIETEN

Verwen je voeten
Er zijn veel redenen om op zoek te gaan naar een vloerkleed. Heb je bijvoorbeeld een vloer waar je zuinig op bent en wil je beschadiging door stoel- en tafelpoten voorkomen? Of wil je gewoon lekker relaxen op de bank met een overheerlijk zacht kleed onder je voeten? Deel je wensen met ons en wij zoeken samen met jou het bijpassende karpet.

TAPIJT OF VLOERKLEED?

Wat is eigenlijk het verschil?

In tegenstelling tot tapijt (of vloerbedekking), bedekt een vloerkleed (of karpet) slechts een gedeelte van de vloer. Vloerkleden komen oorspronkelijk uit Azië. Reizigers en kolonisten namen daarvandaan vloerkleden mee naar Europa om ze te schenken, te verkopen of te gebruiken als statussymbool. Ze maakten ware kunstwerken van hun vloerkleden. Tapijt komt oorspronkelijk uit Perzië en werd gewoven van wol. Het Perzische woord voor tapijt is tafta en het Nederlandse woord tuften betekent “weven”.

Magneet_Website_Merken_Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Vloeren_03
Magneet_Website_Merken_Vloeren_04
Magneet_Website_Merken_Vloeren_05
Magneet_Website_Merken_Vloeren_06
Magneet_Website_Merken_Vloeren_07
Magneet_Website_Merken_Vloeren_08
Magneet_Website_Merken_Vloeren_09
Magneet_Website_Merken_Vloeren_10
Magneet_Website_Merken_Vloeren_11
Magneet_Website_Merken_Vloeren_12
Magneet_Website_Merken_Vloeren_13
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03