13aa51c159a41d059e130b4bbf300491134cf01c

Vinyl

Een vloer van vinyl is relatief goedkoop, zacht en warm aan de voeten. Je maakt hem makkelijk schoon en hij is vochtbestendig. Daarnaast vermindert een (aan de ondervloer verlijmde) vinyl vloer contactgeluiden. Dat is ideaal wanneer je jonge kinderen hebt of in een appartement woont. Het is dan ook niet gek dat vloeren van vinyl steeds populairder worden. De vloer is leverbaar in diverse structuren en designs. In ons assortiment vind je de mooiste geweven structuren en natuurgetrouwe houtprints!

Puur vakmanschap. Heel blij met de bank, linnenkast en bed dat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


VINYL IN JOUW KANTOOR?

Bij Magneet Interieurs is dat mogelijk
Een vloer van vinyl is een uitstekende keuze voor jouw bedrijf. De vloer heeft namelijk een duurzaam karakter en is gemakkelijk te onderhouden. Wil je meer informatie over vinylvloeren? Maak een afspraak of kom gerust langs in de showroom van Magneet Interieurs in Waalwijk. We vertellen je graag meer!

WAT KIES JIJ?

Vinyl, laminaat of linoleum?

Vergelijken we vinyl met laminaat dan kunnen we zeggen dat de uitstraling nagenoeg hetzelfde is. We zien daarentegen wel dat een vinylvloer geluiden iets beter dempt dan een laminaatvloer. In vergelijking met linoleum zien we dat een vinylvloer (iets) sneller vervangen dient te worden. Vinyl gaat maximaal 20 jaar mee, waar linoleum het makkelijk 25 tot 30 jaar volhoudt. Daar staat wel tegenover dat een vloer van vinyl vele malen goedkoper is dan linoleum. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze!

Magneet_Website_Merken_Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Vloeren_03
Magneet_Website_Merken_Vloeren_04
Magneet_Website_Merken_Vloeren_05
Magneet_Website_Merken_Vloeren_06
Magneet_Website_Merken_Vloeren_07
Magneet_Website_Merken_Vloeren_08
Magneet_Website_Merken_Vloeren_09
Magneet_Website_Merken_Vloeren_10
Magneet_Website_Merken_Vloeren_11
Magneet_Website_Merken_Vloeren_12
Magneet_Website_Merken_Vloeren_13
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03