5
Alles voor uw woongemak!

Shutters

Shutters

Shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder mooi, stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden desgewenst privacy. Je kunt de lamellen kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen. Zo zet je het zonlicht in één handomdraai naar jouw hand. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud. Shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn geschikt voor allerlei ramen: van erker tot dakraam en van keukenraam tot schuifpui. Maar denk ook aan speciale raamvormen zoals rond, schuin en getoogd.


KINDVRIENDELIJKE RAAMDECORATIE

Sfeervol en functioneel
Shutters hebben naast een schitterend uiterlijk ook een isolerende functie. In de winter houd je warmte binnen en in de zomer blijft jouw huis heerlijk koel. Dat merk je in je portemonnee! Daarnaast zijn Shutters gemakkelijk schoon te maken. Heb je een gezin met jonge kinderen? Dan zijn Shutters ideaal. De lamellen zijn makkelijk te bedienen en bevatten geen loshangende koorden waaraan kinderen zich kunnen bezeren.

AQUALINE SHUTTERS

Voor vochtige ruimtes

Houten raamdecoratie is normaal gesproken minder geschikt voor vochtige ruimtes, maar Aqualine Shutters zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn dus spatwaterproof. Hierdoor zijn ze juist uitstekend toe te passen in vochtige ruimtes zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keukens. Zo kun je dezelfde stijl ook doortrekken naar de andere delen van je woning.

Magneet_Website_Merken_Ramen_08