afc853c5f43daeed7c1396148029fd28312d3f98

PVC

Krasvast en makkelijk in onderhoud! PVC is de afkorting voor polyvinylchloride en is een kunststofmateriaal met een volledig dichte structuur. Dat maakt de vloer krasvast en bruikbaar in natte ruimtes zoals de badkamer, keuken en zelfs op het toilet! PVC is ook perfect toe te passen in showrooms, openbare ruimtes, restaurants en kantines. PVC is dankzij zijn onderhoudsvriendelijke aard een van de favorieten in onze showroom. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en voordelen van een PVC vloer!

Puur vakmanschap. Heel blij met de bank, linnenkast en bed dat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


HANDEN UIT DE MOUWEN!

Vakmannen aan het werk
Het leggen van een PVC-vloer vraagt om vakmanschap en dat kunnen wij je bieden! Onze vakmensen zijn ervaren, vakkundig en weten precies hoe ze jouw nieuwe vloer zo passend mogelijk kunnen plaatsen. Allereerst zullen zij een strakke egalisatielaag of een MDF ondervloer leggen. Een egalisatie laag heeft een droogproces van ongeveer een dag. Daarna kan hij worden geschuurd, waarna het PVC wordt verlijmd op de egalisatielaag. Bij een MDF ondervloer of een PVC met drager is dit zelfs dezelfde dag al mogelijk!

UNIEK TOT IN HET LAATSTE DETAIL

Dat lijkt net echt!

Of je nu kiest voor stroken of tegels van PVC, je bent er bij Magneet Interieurs altijd van verzekerd dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Je vindt in ons assortiment diverse kleuren, houtdesigns en patronen, welke (bijna) niet van echt hout te onderscheiden zijn. Ons karakteristieke assortiment maakt dat iedere strook of tegel nagenoeg uniek is. Hierdoor creëren we een prachtige vloer zonder zichtbare herhaling.

Magneet_Website_Merken_Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Vloeren_03
Magneet_Website_Merken_Vloeren_04
Magneet_Website_Merken_Vloeren_05
Magneet_Website_Merken_Vloeren_06
Magneet_Website_Merken_Vloeren_07
Magneet_Website_Merken_Vloeren_08
Magneet_Website_Merken_Vloeren_09
Magneet_Website_Merken_Vloeren_10
Magneet_Website_Merken_Vloeren_11
Magneet_Website_Merken_Vloeren_12
Magneet_Website_Merken_Vloeren_13
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03