b9380632c5d0056ee151fca42dc8e560f3ebd542

Hoekbanken

De bank neemt een belangrijke plek in in de woonkamer. Het is de plek waar je op zaterdagavond gezellig samenkomt met familie en op zondagmiddag een paar afleveringen kijkt op Netflix. Een mens spendeert veel tijd op de bank. Bij Magneet Interieurs vinden wij het daarom belangrijk dat jouw nieuwe bank past bij jouw gewoontes. Het kiezen van het juiste formaat en een handige opstelling zijn bepalend voor jouw hele woonkamer. Ga je voor een knusse relaxbank, een fraaie zithoek of een ruime hoekbank? De woonspecialisten van Magneet Interieurs helpen je graag bij het vinden van een type bank die past bij jouw woonstijl.

Puur vakmanschap. Heel blij met de bank, linnenkast en bed dat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


VOOR IEDERE ACTIVITEIT

Wanneer zit jij het liefst op de bank?
Iedereen heeft zo zijn eigen reden voor een momentje op de bank. Zo zijn er mensen die even lekker willen puzzelen, in alle rust een boekje willen lezen of de hele avond non-stop bingewatchen. De woonspecialisten van Magneet Interieurs houden graag rekening met jouw favoriete 'bankactiviteit’ en helpen je daarnaast een bank te kiezen die past bij jouw woonstijl. Neem een kijkje in onze showroom voor extra inspiratie!

CREËER JE EIGEN ZITHOEK

Met wat hulp van onze woonspecialisten

Een bank is veel meer dan alleen een zitmeubel! Wij bij Magneet Interieurs gaan graag met jou op zoek naar een zithoek die jouw woonkamer extra laat spreken. Wij helpen bij het kiezen van de perfecte elementen om jouw zitmeubel te veranderen in de zithoek van jouw dromen. Denk bijvoorbeeld aan een complimenterende tweede bank of een stijlvolle set fauteuils. In ons ruime assortiment aan zitmeubilair vind je de beste kwaliteit van (inter)nationale topmerken!

Magneet_Website_Merken_Wonen_01
Magneet_Website_Merken_Wonen_02
Magneet_Website_Merken_Wonen_03
Magneet_Website_Merken_Wonen_04
Magneet_Website_Merken_Wonen_05
Magneet_Website_Merken_Wonen_06
Magneet_Website_Merken_Wonen_07
Magneet_Website_Merken_Wonen_08
Magneet_Website_Merken_Wonen_09
Magneet_Website_Merken_Wonen_10
Magneet_Website_Merken_Wonen_11
Magneet_Website_Merken_Wonen_12
Magneet_Website_Merken_Wonen_13
Magneet_Website_Merken_Wonen_14
Magneet_Website_Merken_Wonen_15
Magneet_Website_Merken_Wonen_16
Magneet_Website_Merken_Wonen_17
Magneet_Website_Merken_Wonen_18
Magneet_Website_Merken_Wonen_19
Magneet_Website_Merken_Wonen_20
Magneet_Website_Merken_Wonen_21
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03