e3efc002d0162027e8f24d2b1902671f1af3d011

Linnenkasten en kledingkasten

Door de linnenkasten uit het assortiment van Magneet Interieurs laat jij je kamer stralen! Een linnenkast is zoveel meer dan alleen een opbergruimte. Je kunt jouw linnenkast een eyecatcher maken in het interieur van je slaapkamer. Wij helpen je graag bij het kiezen van de linnenkast die jouw slaapkamer dat extra stukje karakter biedt!

Er komt stiekem best veel kijken bij het inrichten van een slaapkamer. Bij Magneet Interieurs weten ze gelukkig precies met welke zaken ik rekening moet houden.

Ronald van der Mierden


EEN VEELZIJDIGE KLEDINGKAST

die helemaal past bij jouw wensen
Met een kledingkast van Magneet Interieurs haal je verschillende mogelijkheden in huis! Wil je liever alleen een hanggedeelte of toch ook een paar planken om kledingstukken neer te leggen? En wil jij je schoenen kwijt in je kast of heb jij een grote spiegel nodig? Bij ons kun je de kledingkast naar eigen wens samenstellen. Wij denken hierbij graag met je mee!

ZO VEEL KEUS

Wij hebben wat jij zoekt!

Hoe groot (of klein) je slaapkamer ook is. Bij Magneet Interieurs vind je de linnenkast die bij en in jouw slaapkamer past. We maken het meubel graag passend zodat jij de ruimte in jouw slaapkamer optimaal kunt benutten. Heb je trouwens al nagedacht over de kleur en de materiaalsoort van jouw nieuwe kast? En wil je spiegelende deuren en ingebouwde verlichting? Kijk hiervoor eens naar onze maatwerk kasten!

Magneet_Website_Merken_Slapen_01
Magneet_Website_Merken_Slapen_02
Magneet_Website_Merken_Slapen_03
Magneet_Website_Merken_Slapen_04
Magneet_Website_Merken_Slapen_05
Magneet_Website_Merken_Slapen_06
Magneet_Website_Merken_Slapen_07
Magneet_Website_Merken_Slapen_08
Magneet_Website_Merken_Slapen_09
Magneet_Website_Merken_Slapen_010
Magneet_Website_Merken_Slapen_011
Magneet_Website_Merken_Slapen_012
Magneet_Website_Merken_Slapen_013
Magneet_Website_Merken_Slapen_014
Magneet_Website_Merken_Slapen_015
Magneet_Website_Merken_Slapen_016