e3efc002d0162027e8f24d2b1902671f1af3d011

Bedtextiel

Dankzij het bedtextiel van Magneet Interieurs slaap je comfortabel en warm. Je wordt een heuse schoonheidsslaper! Je bedtextiel mag een echte eyecatcher zijn in jouw slaapkamer! Ons assortiment aan dekbedovertrekken, spreien, kussenslopen en ander bedtextiel is ruim. Kom eens langs om een kijkje te nemen!

Er komt stiekem best veel kijken bij het inrichten van een slaapkamer. Bij Magneet Interieurs weten ze gelukkig precies met welke zaken ik rekening moet houden.

Ronald van der Mierden


SFEERLIJK SLAPEN

Want linnen maken het bed compleet!
Onze slaapspecialisten vinden dat jouw bed mag stralen. Een bed neemt immers behoorlijk wat ruimte in beslag. In ons ruime assortiment vind je het mooiste en meest comfortabele bedlinnen! Kies je voor ventilerend katoen om heerlijk koel te blijven tijdens je slaap? Of combineer je liever katoen met linnen om een landelijke sfeer te creëren? Met wat sierkussens verander je snel de sfeer van jouw slaapkamer!

VAN HOESLAKEN TOT SIERKUSSEN

Wij weten dat je bij ons zult slagen!

Je vindt in onze showroom alles wat je nodig hebt om je slaapkamer naar jouw smaak in te richten. Onze slaapspecialisten kunnen je adviseren over de mooiste sierkussens, de comfortabelste moltons en andere bedaccessoires. Klassiek, modern, landelijk of romantisch; we hebben het bij Magneet Interieurs allemaal.

Magneet_Website_Merken_Slapen_01
Magneet_Website_Merken_Slapen_02
Magneet_Website_Merken_Slapen_03
Magneet_Website_Merken_Slapen_04
Magneet_Website_Merken_Slapen_05
Magneet_Website_Merken_Slapen_06
Magneet_Website_Merken_Slapen_07
Magneet_Website_Merken_Slapen_08
Magneet_Website_Merken_Slapen_09
Magneet_Website_Merken_Slapen_010
Magneet_Website_Merken_Slapen_011
Magneet_Website_Merken_Slapen_012
Magneet_Website_Merken_Slapen_013
Magneet_Website_Merken_Slapen_014
Magneet_Website_Merken_Slapen_015
Magneet_Website_Merken_Slapen_016