9c09497250b747fc557f18ab7b58276a2da66386

Eetkamertafels

Tijdens het diner worden de mooiste herinneringen geboren. Waar denk je aan als je aan je oude eettafel denkt? Bij Magneet Interieurs weten we zeker dat jouw nieuwe eettafel een memorabel meubel in jouw eetkamer wordt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze woonspecialisten vertellen hier in onze showroom meer over!

Puur vakmanschap. Heel blij met de bank, linnenkast en bed dat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


SAMEN TAFELEN

In het hart van je huis
Is de eetkamertafel ook een van jouw favoriete meubels in de woonkamer? Dat snappen onze woonspecialisten wel! Veel mensen zien de eetkamer als het hart van het huis. De dag wordt er besproken, er worden spelletjes gespeeld en heerlijke gerechten geserveerd. Bij Magneet Interieurs begrijpen we hoe belangrijk de eettafel voor het gezin is. Ons assortiment bestaat uit een ruime collectie aan eetkamertafels in diverse soorten en maten, gemaakt van verschillende materialen.

KIES JOUW PERFECTE EETKAMERTAFEL

Heb je hier al aan gedacht?

Met meer dan 100 jaar aan ervaring op het gebied van wonen, helpen wij je graag bij de keuze voor een nieuwe eetkamertafel. Bepaal van tevoren het aantal zitplekken dat je nodig hebt. Heb je een wat kleinere eethoek? Kies dan voor een ronde eettafel. Hier bespaar je namelijk veel ruimte mee! Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de materialen en kleuren die jouw interieur domineren. Je wilt natuurlijk wel dat jouw nieuwe eetkamertafel bij jouw woonstijl past. Als laatste is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte voor de tafel. Passen de stoelen onder de tafel of staan ze aan de tafel? Wij staan voor je klaar met passend advies!

Magneet_Website_Merken_Wonen_01
Magneet_Website_Merken_Wonen_02
Magneet_Website_Merken_Wonen_03
Magneet_Website_Merken_Wonen_04
Magneet_Website_Merken_Wonen_05
Magneet_Website_Merken_Wonen_06
Magneet_Website_Merken_Wonen_07
Magneet_Website_Merken_Wonen_08
Magneet_Website_Merken_Wonen_09
Magneet_Website_Merken_Wonen_10
Magneet_Website_Merken_Wonen_11
Magneet_Website_Merken_Wonen_12
Magneet_Website_Merken_Wonen_13
Magneet_Website_Merken_Wonen_14
Magneet_Website_Merken_Wonen_15
Magneet_Website_Merken_Wonen_16
Magneet_Website_Merken_Wonen_17
Magneet_Website_Merken_Wonen_18
Magneet_Website_Merken_Wonen_19
Magneet_Website_Merken_Wonen_20
Magneet_Website_Merken_Wonen_21
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03