e4a7cb71b65b38aa713eda7a4ee8a839fcda7aad

Slapen

Wanneer je je huis inricht, ligt de focus meestal op de woonkamer. De inrichting van je slaapkamer is net zo belangrijk! De slaapkamer is namelijk de plek waar je tot rust komt. Een goede nachtrust lijkt vanzelfsprekend, maar dat is lang niet altijd zo. Ongeveer een kwart van alle Nederlanders ervaart slaapproblemen. Magneet Interieurs is expert op het gebied van slapen. Wij bieden een breed assortiment aan slaapkamerproducten van hoogstaande kwaliteit om jouw nachtrust te verbeteren. In onze showroom vind je de comfortabelste boxsprings, ledikanten en matrassen, de mooiste slaapkamerkasten en ook bedlinnen. Wij helpen je graag met een goed slaapadvies en bij het stijlvol en comfortabel inrichten van jouw slaapkamer.

Diverse bedden zaken bezocht voor de aanschaf van een nieuw bed. Op veel plekken worden dezelfde merken aangeboden, voor ons gaf het zeer kundige advies, meedenken, persoonlijke tijd en goede service zonder enige twijfel de doorslag om hier een bed aan te schaffen. Zeer tevreden. Bedankt!

Dhr. Van den Oord


DROOMKWALITEIT

bij Magneet Interieurs een vanzelfsprekendheid
Iedere dag begint en eindigt in de slaapkamer. We brengen er ongeveer een derde van ons leven in door. Wij vinden het belangrijk dat je dag in dag uit kunt genieten van slaapkamermeubels van de allerbeste kwaliteit. Bij Magneet Interieurs heb je keuze uit een ruim assortiment aan boxsprings, ledikanten, bedbodems, matrassen, dekbedden, hoofdkussens, moltons, bedlinnen, nachtkastjes en slaapkamerkasten. Alle producten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Welke keuze je ook maakt, bij Magneet Interieurs kies je voor droomkwaliteit.

SLAAPADVIES OP MAAT

Onze slaapspecialisten luisteren naar jouw wensen

Goed slapen is voor iedereen anders. Bedden gaan jaren mee, dus je wilt een weloverwogen keuze maken. Je lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaaphouding en persoonlijke voorkeur zijn allemaal bepalend voor optimaal slaapcomfort. Vandaar dat wij de tijd nemen om dit samen met jou te bespreken en te zoeken naar de beste oplossing. Vervolgens kun je je bed nog helemaal naar je zin maken door een keuze te maken uit diverse kleuren, materialen of verstelmogelijkheden.

Maak je slaapkamer af met een schitterend dekbedovertrek, een prettig hoofdkussen, een nieuw dekbed, of een luxe topper op je boxspring; Magneet Interieurs heeft alles op het gebied van slapen. Laat je inspireren door de verschillende slaapkameropstellingen in onze showroom. Je bent altijd welkom om een bed, lattenbodem, matras of boxspring te komen testen!
Magneet_Website_Merken_Slapen_01
Magneet_Website_Merken_Slapen_02
Magneet_Website_Merken_Slapen_03
Magneet_Website_Merken_Slapen_04
Magneet_Website_Merken_Slapen_05
Magneet_Website_Merken_Slapen_06
Magneet_Website_Merken_Slapen_07
Magneet_Website_Merken_Slapen_08
Magneet_Website_Merken_Slapen_09
Magneet_Website_Merken_Slapen_010
Magneet_Website_Merken_Slapen_011
Magneet_Website_Merken_Slapen_012
Magneet_Website_Merken_Slapen_013
Magneet_Website_Merken_Slapen_014
Magneet_Website_Merken_Slapen_015
Magneet_Website_Merken_Slapen_016