9f51a6720b0132f03d0c744b0ab1946ee3ec7d88

Ledikanten

Bij Magneet Interieurs kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor service. Onze slaapspecialisten weten je alles te vertellen over de aard van jouw nieuwe ledikant. Wist je trouwens dat een ledikant niet per sé een compleet bed is? De ledikant is onderdeel van het bed. Je kunt het zien als de constructie van het bed zonder matras en zonder bedlinnen. Ledikanten zijn er in talloze soorten, maten en materialen. In het ruime assortiment van Magneet Interieurs zul je vast en zeker de perfecte ledikant voor jouw slaapkamer vinden. Neem eens een kijkje in onze showroom en laat je verassen door het prachtige aanbod..

Er komt stiekem best veel kijken bij het inrichten van een slaapkamer. Bij Magneet Interieurs weten ze gelukkig precies met welke zaken ik rekening moet houden.

Ronald van der Mierden


EEN BED MET KARAKTER

Fundamenteel en mooi
Met de ledikanten uit onze collectie leg je een stabiele fundering voor je bed. Wist je dat in tegenstelling tot de boxspring kan de ledikant wel een karakteriserend voetenbord hebben. Dat maakt het voor jou mogelijk om een bed te kiezen dat precies bij jouw smaak past.

DE ALLERBESTE KWALITEIT

Sinds 1919

Magneet Interieurs werkt samen met de beste ledikantproducenten om jou te kunnen voorzien van de allerbeste kwaliteit. Welke materiaalsoort je ook kiest, in ons assortiment vind je ledikanten van het allersterkste eikenhout, het allermooiste teakhout en het stevigste metaal. Onze slaapspecialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van jouw keuze.

Magneet_Website_Merken_Slapen_01
Magneet_Website_Merken_Slapen_02
Magneet_Website_Merken_Slapen_03
Magneet_Website_Merken_Slapen_04
Magneet_Website_Merken_Slapen_05
Magneet_Website_Merken_Slapen_06
Magneet_Website_Merken_Slapen_07
Magneet_Website_Merken_Slapen_08
Magneet_Website_Merken_Slapen_09
Magneet_Website_Merken_Slapen_010
Magneet_Website_Merken_Slapen_011
Magneet_Website_Merken_Slapen_012
Magneet_Website_Merken_Slapen_013
Magneet_Website_Merken_Slapen_014
Magneet_Website_Merken_Slapen_015
Magneet_Website_Merken_Slapen_016