4
Alles voor uw woongemak!

Fractions

Fractions

Fractions zijn aluminium shutters waarmee je jouw woonruimte in een handomdraai een geheel eigen karakter geeft. Door de strakke poedercoat lakafwerking, slanke vormgeving en het bijzondere lichteffect zijn Fractions goed in te passen in zowel in een klassiek als in een modern interieur. In gesloten stand vormen Fractions een extra isolatiepaneel en bieden ze je volledige privacy. Ook voor vochtige ruimtes zijn deze aluminium shutters een ideale oplossing.


STA VERSTELD VAN DE MOGELIJKHEDEN

Veelzijdige toepasbaarheid
Fractions geven aan iedere ruimte in huis een bijzondere sfeer. De strakke panelen vormen met hun luxe uitstraling overal een mooie eyecatcher. Je kunt Fractions volledig openen en sluiten door gebruik te maken van de ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven te vergroten of te verkleinen kun je de lichtinval en de gewenste privacy gemakkelijk regelen. Kom eens langs bij Magneet Interieurs in Waalwijk, wij vertellen je er graag meer over.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Functioneel mag ook mooi zijn

Bij Magneet Interieurs gaan we voor 100% kwaliteit en veiligheid. Dat betekent dat wij garanderen dat jouw Fractions jarenlang mooi en functioneel blijven. Voor de productie van deze innovatieve zonwering wordt uitsluitend gerecycled aluminium gebruikt. Zo weet je zeker dat je met Fractions kiest voor zeer duurzame raamdecoratie.

Magneet_Website_Merken_Ramen_01
Magneet_Website_Merken_Ramen_02
Magneet_Website_Merken_Ramen_03
Magneet_Website_Merken_Ramen_04
Magneet_Website_Merken_Ramen_05
Magneet_Website_Merken_Ramen_06
Magneet_Website_Merken_Ramen_07
Magneet_Website_Merken_Ramen_08
Magneet_Website_Merken_Ramen_09
Magneet_Website_Merken_Ramen_10
Magneet_Website_Merken_Ramen_11
Magneet_Website_Merken_Ramen_12
Magneet_Website_Merken_Ramen_13
Magneet_Website_Merken_Ramen_14
Magneet_Website_Merken_Ramen_15
Magneet_Website_Merken_Ramen_16
Magneet_Website_Merken_Ramen_17
Magneet_Website_Merken_Ramen_19
Magneet_Website_Merken_Ramen_20