764ce273665ddf2dd25342d101ea3c6307bbe12e

Lattenbodems

Onze slaapspecialisten vinden het belangrijk dat je van een goede nachtrust kunt genieten. Daarvoor heeft je lichaam stabiele ondersteuning nodig. Die ondersteuning stopt niet bij je matras en hoofdkussen! Het comfort van een bed wordt bepaald door de kwaliteit van de matras en de bodem waarop de matras rust. In het assortiment van Magneet Interieurs vind je lattenbodems van de hoogste kwaliteit. We zijn niet voor niets al meer dan 100 jaar dé slaapspecialist van Waalwijk.

Er komt stiekem best veel kijken bij het inrichten van een slaapkamer. Bij Magneet Interieurs weten ze gelukkig precies met welke zaken ik rekening moet houden.

Ronald van der Mierden


WAT IS JOUW SLAAPFUNDAMENT?

Waar slaap jij het liefste op?
Je kunt een lattenbodem beschouwen als fundament voor een fijne slaapplek. Ervaring leert ons dat mensen vaak kiezen voor een vlakke lattenbodem. Deze kun je onderscheiden in lattenbodems met en zonder zoneverdeling. Een zoneverdeling kun je zodanig instellen dat bepaalde lichaamsdelen extra worden ondersteund. We kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het maken van je keuze. Kom eens langs in onze showroom, wij helpen je graag op weg! .

VERSTELBARE LATTENBODEMS

Altijd makkelijk!

De verstelbare lattenbodem is ideaal voor wanneer je het liefst urenlang leest, televisie kijkt of puzzelt in bed. Je kunt de lattenbodem zodanig instellen dat jij je favoriete hobby comfortabel vanuit bed kunt beoefenen. Daarnaast biedt de verstelbare lattenbodem hulp bij het rechtop zitten vanuit een liggende positie. Bij Magneet Interieurs maakt u kennis met twee soorten lattenbodems: met de hand verstelbaar en elektrisch verstelbaar. Neem eens een kijkje in onze showroom en vraag onze slaapspecialisten naar hun expertise.

Magneet_Website_Merken_Slapen_01
Magneet_Website_Merken_Slapen_02
Magneet_Website_Merken_Slapen_03
Magneet_Website_Merken_Slapen_04
Magneet_Website_Merken_Slapen_05
Magneet_Website_Merken_Slapen_06
Magneet_Website_Merken_Slapen_07
Magneet_Website_Merken_Slapen_08
Magneet_Website_Merken_Slapen_09
Magneet_Website_Merken_Slapen_010
Magneet_Website_Merken_Slapen_011
Magneet_Website_Merken_Slapen_012
Magneet_Website_Merken_Slapen_013
Magneet_Website_Merken_Slapen_014
Magneet_Website_Merken_Slapen_015
Magneet_Website_Merken_Slapen_016