bb7ab340d686c06589cd19cffb0bf4c0fe6177b6

Linoleum

Duurzaam en stijlvol van aard. Een linoleum vloer geeft jouw kamer een maatschappelijk verantwoorde tint! De term linoleum is een verzamelnaam voor alle producten die vervaardigd worden uit lijnzaadolie, houtmeel, kalksteen, hars, pigmenten en jute. Een vloer van linoleum is volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen en is dus erg duurzaam. Wist je trouwens dat linoleum een oer-Hollands product is? Kom in onze showroom de mogelijkheden eens bekijken!

Puur vakmanschap. Heel blij met de bank, de linnenkast en het bed dat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


ZO MAAK JIJ DE BESTE KEUZE!

Wist je dit al over linoleum?
Linoleum heeft een duurzaam karakter. Het wordt volledig vervaardigd uit natuurlijke, duurzame grondstoffen. Daarnaast is een vloer van linoleum erg praktisch, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Door het intensieve productieproces kan de vloer tegen een stootje en is deze slijtvast. Daarnaast is deze vloer ook nog eens geluiddicht!

VOOR OP DE ZAAK EN VOOR THUIS

Linoleum is niet alleen voor het bedrijfsleven!

Voorheen zag je linoleumvloeren voornamelijk in het bedrijfsleven, maar tegenwoordig vind je de mooiste linoleumvloeren voor bij jou thuis! Steeds meer huishoudens kiezen voor een vloer van dit natuurlijke product. Linoleum is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en designs en is uitermate geschikt om speelse en creatieve ontwerpen mee te maken. Wij laten je graag de mogelijkheden zien!

Magneet_Website_Merken_Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Vloeren_03
Magneet_Website_Merken_Vloeren_04
Magneet_Website_Merken_Vloeren_05
Magneet_Website_Merken_Vloeren_06
Magneet_Website_Merken_Vloeren_07
Magneet_Website_Merken_Vloeren_08
Magneet_Website_Merken_Vloeren_09
Magneet_Website_Merken_Vloeren_10
Magneet_Website_Merken_Vloeren_11
Magneet_Website_Merken_Vloeren_12
Magneet_Website_Merken_Vloeren_13
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_01
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_02
Magneet_Website_Merken_Wonen+Vloeren_03