8e9cb2a779880328dfc638be4aeca17d9a8aed8d

Raamdecoratie

Heb je je huis helemaal naar wens ingericht, dan geef je met de juiste raambekleding je woning de ‘finishing touch’. Op dat gebied is er enorm veel te krijgen en dat maakt de keuze meestal niet gemakkelijk. Daarom is het fijn om te weten dat je dat met een gerust hart aan ons over kunt laten. Wij werken met mooie gevestigde merken en bieden een ruim assortiment. Wij bekijken samen met jou graag de mogelijkheden voor je woning en nemen de tijd voor een persoonlijk advies. Zo zorgen we ervoor dat jouw raambekleding mooi past bij de stijl van je interieur en tegelijk ook functioneel is. Voor jarenlang woonplezier!

Vandaag de Duette Shades geleverd en geplaatst, super tevreden, erg mooie stof. Tevens zijn gelijk de 13 jaar oude geleverde paneel gordijnen nagelopen en gesmeerd. Top service!

Mevr. Akkermans


SFEERMAKERS

Zo maak je van jouw huis een thuis
Er zijn meerdere redenen om voor een bepaald type raamdecoratie te kiezen. Bij Magneet Interieurs kun je kiezen uit alle bekende soorten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan zonwerende producten voor een aangenamere temperatuur in huis gedurende de zomermaanden. Of misschien wil je juist raamdecoratie die je meer privacy biedt. En heb je zelf wel eens gedacht aan de bijdrage van raamdecoratie aan een prettige akoestiek in huis? Wij houden daar in ons advies rekening mee, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuzes maakt.

STIJLVOL EN TRENDY

Op maat gemaakt

Magneet Interieurs is specialist op het gebied van raamdecoratie en is op de hoogte van de laatste woontrends. We werken uitsluitend met merken van topkwaliteit en alles wordt voor jou op maat gemaakt. Wat je woonsmaak ook is, er is altijd een passend product te vinden in onze collectie. We lenen je gratis stalen uit voor thuis. We meten alles gratis in en in ons eigen atelier realiseren onze drie coupeuses al jouw woonwensen. Tot slot zorgen onze stoffeerders voor vakkundige plaatsing van al je raamdecoratie.

Magneet_Website_Merken_Ramen_01
Magneet_Website_Merken_Ramen_02
Magneet_Website_Merken_Ramen_03
Magneet_Website_Merken_Ramen_04
Magneet_Website_Merken_Ramen_05
Magneet_Website_Merken_Ramen_06
Magneet_Website_Merken_Ramen_07
Magneet_Website_Merken_Ramen_08
Magneet_Website_Merken_Ramen_09
Magneet_Website_Merken_Ramen_10
Magneet_Website_Merken_Ramen_11
Magneet_Website_Merken_Ramen_12
Magneet_Website_Merken_Ramen_13
Magneet_Website_Merken_Ramen_14
Magneet_Website_Merken_Ramen_15
Magneet_Website_Merken_Ramen_16
Magneet_Website_Merken_Ramen_17
Magneet_Website_Merken_Ramen_19
Magneet_Website_Merken_Ramen_20