6114b659fbac0bb806e2685fad81f6c067d6681c

Boxsprings

Tegenwoordig is de boxspring bijna niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Een boxspring biedt dan ook verschillende voordelen op het gebied van uitstraling en comfort! In ons assortiment vind je de mooiste boxsprings volgens de laatste trends. Wij beschikken over diverse maten en verschillende kleuren en uitvoeringen. Je bent van harte welkom om de boxprings te proberen!

Er komt stiekem best veel kijken bij het inrichten van een slaapkamer. Bij Magneet Interieurs weten ze gelukkig precies met welke zaken ik rekening moet houden.

Ronald van der Mierden


VOORDELEN

Waarom een boxspring zo ideaal is
De boxspring bestaat uit een verend matras met binnenvering dat wordt gecombineerd met een onderstel. Optioneel kun je kiezen voor een topmatras voor een nog comfortabelere nachtrust. Omdat de boxspring uit losse onderdelen bestaat, kun je zelf het matras kiezen op basis van jouw comfortwensen. De hoogte van de boxspring zorgt voor een prettige in- en uitstap. Daarnaast beschikken boxsprings over een lange levensduur!

WAAR MOET JE REKENING MEE HOUDEN?

Handige tips van onze slaapspecialisten

Magneet Interieurs bestaat langer dan 100 jaar en dat danken we aan onze service. Wij vinden het belangrijk dat je inzichtelijk hebt aan welke eisen jouw boxspring moet voldoen zodat we je kunnen voorzien van een gericht en persoonlijk maatadvies. Vraag jezelf eens af in welke slaaphouding je het liefst slaapt, of je het liever koud of warm hebt in bed, of je gezondheidsklachten hebt en of je graag een boek leest of televisie kijkt in bed. Aan de hand van deze vragen weten onze slaapspecialisten precies welke boxspring bij jou past! .

Magneet_Website_Merken_Slapen_01
Magneet_Website_Merken_Slapen_02
Magneet_Website_Merken_Slapen_03
Magneet_Website_Merken_Slapen_04
Magneet_Website_Merken_Slapen_05
Magneet_Website_Merken_Slapen_06
Magneet_Website_Merken_Slapen_07
Magneet_Website_Merken_Slapen_08
Magneet_Website_Merken_Slapen_09
Magneet_Website_Merken_Slapen_010
Magneet_Website_Merken_Slapen_011
Magneet_Website_Merken_Slapen_012
Magneet_Website_Merken_Slapen_013
Magneet_Website_Merken_Slapen_014
Magneet_Website_Merken_Slapen_015
Magneet_Website_Merken_Slapen_016