Rolgordijnen kopen? Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel is expert op het gebied raamdecoratie

Als je op zoek bent naar een neutraal rolgordijn, of eentje met een flamboyant dessin, bij Magneet Interieurs hebben we heel veel soorten, maten, kleuren en motieven. We staan klaar om je te adviseren over welk rolgordijn bij jou past. Uiteraard maken we deze keurig op maat. Kom je een kijkje bij ons in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel nemen? Je bent van harte welkom.

Image slide

De mooiste rolgordijnen koop je bij Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Magneet Interieurs bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Voor iedere woonstijl zijn er vele mogelijkheden en vele manieren van afwerking of bediening. Hierdoor kan je jouw rolgordijn een persoonlijk accent geven aan je interieur.

Kom bij Magneet Interieurs in Waalwijk eens kijken naar de mogelijkheden.


Maak een afspraak

Voordelen rolgordijnen

Om rolgordijnen op te hangen kent verschillende voordelen.

Verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en dessins:

- Duurzaam
- Isolerende werking
- Geluiddempend effect

Kom langs bij Magneet Interieurs in Waalwijk om meer voordelen, adviezen en tips te horen over rolgordijnen.


Laat je inspireren

Brandveilige en vlamvertragende rolgordijnen in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel

Magneet Interieurs bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Zo kan jouw bedrijfspand ook profiteren van de decoratieve werking van rolgordijnen.

In onze showroom laten wij je graag de verschillende collecties en mogelijkheden zien. Kom langs bij Magneet Interieurs in Waalwijk.


Maak een afspraak met Magneet Interieurs