Image slide
Verrijk je eigen stijl en interieur met Magneet Interieurs
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies, vakmanschap en service bij Magneet Interieurs
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Lamelparket bij Magneet Interieurs
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie
  1. Home breadcrumb
  2. Vloeren breadcrumb
  3. Lamelparket

Duurzaam lamelparket bij Magneet Interieurs in Waalwijk

Magneet Interieurs beschikt over een uitgebreide collectie lamelparketvloeren. Onze specialisten nemen graag de tijd voor je, om de juiste lamelparketvloer uit te kiezen, te adviseren over het gebruik, de verzorging en de diverse mogelijkheden om de vloer te leggen.

Hierdoor kan de vloer in jouw woning het gewenste karakter krijgen en de juiste sfeer benadrukken. Een sfeer zoals jij die graag ziet. Met een bijgeleverd schriftelijk onderhoudsadvies weet je precies welke verzorging jouw lamelparketvloer nodig heeft en garanderen wij dat je jarenlang plezier hebt van jouw vloer!Maak een afspraak voor interieuradvies

Voordelen lamelparket

Een lamelparketvloer heeft als groot voordeel ten opzichte van een echt massief houten vloer dat deze vaak ook geschikt is voor vloerverwarming. Dankzij de constructie van verlijmde lagen is lamelparket duurzamer en vriendelijk voor je portemonnee.


Laat je inspireren

Ervaring

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren en kunnen je goed adviseren. Ook als je de vloer iets extra’s wilt geven door een apart patroon in jouw vloer te benadrukken of misschien wel een combinatie wilt maken met trendy Marokkaanse cementtegels, alles is mogelijk.

Het plaatsen van een houten vloer is echt vakwerk. Wij hebben ervaren parketteurs in dienst, die zorgvuldig werken en oog hebben voor detail. Het resultaat: een strak gelegde vloer. Met de juiste plinten erbij wordt jouw vloer zo een echte eyecatcher.


Maak een afspraak met Magneet Interieurs