Topform bij Magneet Interieurs in Waalwijk en Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel

Toe aan een nieuwe bank, fauteuil, of tafel? Ontdek Topform bij Magneet Interieurs .

Image slide
Topform bij Magneet Interieurs
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden
Ga naar de Topform website

Waarom Topform?

Al 60 jaar werkt een groep van liefhebbers met veel expertise aan de meubelen van Topform. Steeds opnieuw gaan wij op zoek naar geraffineerde accenten die de basis van een goed meubelstuk kunnen verrijken. Met een ruime keuze uit stoffen, leerkwaliteiten, kleuren, poten en accessoires stel je zo je eigen meubel samen. En zo wordt je Topform meubel uniek. Een interieur is immers heel persoonlijk.

Goede meubelmakers zijn schaars, maar bij Topform blijven we vasthouden aan vakmanschap. Dat betekent dus dat het per stuk wordt geproduceerd en daar hebben we soms wat meer tijd voor nodig dan een grote fabriek die in series produceert.


Ontdek onze collectie

Vanzelfsprekend alleen maar kwaliteitsproducten bij Topform

Bij Topform kiezen we voor kwaliteit. Bij de vervaardiging van al onze producten maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen.

Of je nu kiest voor een eenvoudige bank, een uitgebreide modulaire zitcombinatie of eethoek, je bent verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Bij Topform houden we van een geraffineerd detail. Bij elk product zijn we op zoek naar die nuance die een meubelstuk net even dat extra's meegeeft waardoor het bijzonder wordt. Daarnaast zijn er voor elke meubelstuk meerdere keuzemogelijkheden zodat je het toch eigen kunt maken.

Ben je op zoek naar meer informatie over één van onze producten? Wij adviseren je graag in onze winkel in Waalwijk.


Maak een afspraak met Magneet Interieurs