Wat is een goede lattenbodem? Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel helpt je graag verder

Goede ondersteuning stopt niet bij het matras en hoofdkussen. Ook de keuze van de bedbodem is van belang om een goed slaapsysteem te creëren. Een goede lattenbodem is een geschikte optie. Bij Magneet Interieurs in Waalwijk hebben we veel expertise op het gebied van slapen. We helpen je graag verder bij de keuze van een lattenbodem. Kom gerust eens langs.

Image slide

Magneet Interieurs in Waalwijk heeft veel tips en advies over lattenbodems

Het comfort van een bed wordt bepaald door de kwaliteit van de matras en de bodem waarop de matras rust. We horen vaak van onze klanten dat ze denken dat een goede matras voldoende ondersteuning biedt voor het gehele lichaam.

Dat is niet helemaal waar. De matras bepaalt samen met de lattenbodem de kwaliteit van het slaapsysteem. Ze versterken elkaars eigenschappen.

Daarnaast zorgt een goede lattenbodem voor de nodige ventilatie van de matras, waardoor deze langer mee gaat.


Maak een afspraak

Kies je een vlakke lattenbodem met of zonder zoneverdeling?

De meeste mensen kiezen voor een vlakke lattenbodem. Deze zijn te verdelen in twee verschillende soorten: lattenbodems met zoneverdeling en lattenbodems zonder zoneverdeling.

Onder de laatste groep vallen ook de rolbodems. Ze bieden een gelijkmatige ondersteuning over het gehele bed. Vlakke bodems in een frame hebben meestal gebogen latten, die meer veerkracht en ondersteuning bieden. Het aantal latten per lengte bepaalt vaak ook de mate van comfort.

Lattenbodems met een zoneverdeling zijn zodanig in te stellen dat bijvoorbeeld schouders, rug en heupen extra worden ondersteund.

Wil je meer informatie over vlakke lattenbodems? Kom eens langs bij Magneet Interieurs in Waalwijk.


Neem contact op met ons

Verstelbare lattenbodems vind je in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel

Verstelbare lattenbodems zijn ideaal als je het prettig vindt om in bed te lezen of televisie te kijken. Ook als je uit een liggende houding moeite hebt om rechtop te gaan zitten, kan een verstelbare lattenbodem helpen.

Je hebt bij verstelbare lattenbodems de keus uit handverstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare. Beide uitvoeringen bieden de mogelijkheid om de zones bij de benen en bij het hoofdeinde te verstellen. Ook zijn de lattenbodems uitgevoerd met verschillende comfortzones.

Wil je meer weten? We helpen je bij Magneet Interieurs graag verder op weg.


Bekijk onze merken

Heel veel slaapartikelen bij Magneet Interieurs

Bij Magneet Interieurs in Waalwijk kunnen we niet alleen alles vertellen over lattenbodems, maar weten we ook welke type matras geschikt is voor welke lattenbodem.

Daarnaast hebben veel andere producten om je slaapsysteem compleet te maken. Zo kun je bij een lattenbodem kiezen voor een ledikant als drager of losse poten waarop het frame van de lattenbodem rust. Natuurlijk hebben we ook de matrasbeschermer met antislipprofiel, zodat de matras beschermd en stabiel op de lattenbodem rust.

Wil je meer weten over het assortiment van Magneet Interieurs in Waalwijk, maak gerust dan een afspraak of komt langs.


Maak een afspraak

De grote merken van Magneet Interieurs

Bij Magneet Interieurs verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
De Toekomst
Topform
Karat
Jasno
Sunway
JAB
Auping
Avek
Vandyck
MLine
NOX
Optisleep
Ubica
Rauch
Nolte