f558f0bbbe2b2da70c6e0f885c32d89ec7bcaa02

Raamdecoratie

Mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. Magneet Interieurs is in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel specialist op het gebied van de laatste raamdecoratie! Wij begrijpen dat het best lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Er is dan ook zoveel keuze! Ga je bijvoorbeeld voor klassieke gordijnen, functionele lamellen of een dubbele shade met een honingraatstructuur? Kom eens bij ons langs: wij geven je graag advies!

Puur vakmanschap. Heel blij met de bank, linnenkast en bed dat we hebben gekocht in 2015. Mochten we nieuwe meubels nodig hebben lopen we altijd eerst bij Magneet binnen!

Roel van Delft


STIJLVOLLE ZONBESCHERMING

Van hoge kwaliteit
In ons ruime assortiment vind je de populairste en beste merken zonweringen. Denk bijvoorbeeld aan de stijlvolle Silhouette® Shades, functionele Facette® Shades en superluxe Duette® Shades. Wil je zelf nauwkeurig lichtinval en privacy regelen? Overweeg dan de Twist® Shades. Bij Magneet Interieurs bieden we de perfecte zonwering in verschillende prijsklassen.

CREËER JE PRIVACY

Met zonwering van Magneet Interieurs

De woonspecialisten van Magneet Interieurs helpen je graag bij het kiezen van de perfecte zonwering voor in jouw huis. We kijken niet alleen naar jouw woonstijl maar vinden het ook belangrijk dat jij jouw privacy kan regisseren. Naast functioneel is onze zonwering ook decoratief. Benieuwd naar de opties? Kom eens langs in onze showroom!

Magneet_Website_Merken_Ramen_01
Magneet_Website_Merken_Ramen_02
Magneet_Website_Merken_Ramen_03
Magneet_Website_Merken_Ramen_04
Magneet_Website_Merken_Ramen_05
Magneet_Website_Merken_Ramen_06
Magneet_Website_Merken_Ramen_07
Magneet_Website_Merken_Ramen_08
Magneet_Website_Merken_Ramen_09
Magneet_Website_Merken_Ramen_10
Magneet_Website_Merken_Ramen_11
Magneet_Website_Merken_Ramen_12
Magneet_Website_Merken_Ramen_13
Magneet_Website_Merken_Ramen_14
Magneet_Website_Merken_Ramen_15
Magneet_Website_Merken_Ramen_16
Magneet_Website_Merken_Ramen_17
Magneet_Website_Merken_Ramen_19
Magneet_Website_Merken_Ramen_20