Magneet Interieurs adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Magneet Interieurs neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur!

Bent u toe aan een ander interieur? Magneet Interieurs is uw specialist op het gebied van wonen, slapen, raamdecoratie en vloeren.
U bent van harte uitgenodigd om in onze showroom onze uitgebreide collecties te bekijken en inspiratie op te doen. Wij adviseren u graag bij het maken van een juiste keuze. Voor eerlijk en vakkundig advies bent u bij ons aan het juiste adres.Maak een afspraak

De historie van Magneet Interieurs

Hoe het begon…

Overgrootvader Harry Klerx uit Waalwijk, die in 1919 de textielwinkel aan de Loeffstraat van zijn twee tantes overnam, noemde zijn winkel Klerx-Somers. Later verzon hij de naam de Magneet immers aantrekkelijk. De klanten zouden als vanzelf naar zijn zaak komen, zo voorspelde hij. Daarin heeft hij gelijk gekregen, want het feit dat De Magneet al meer dan 94 jaar bestaat is het beste bewijs dat klanten de winkel altijd hebben weten te vinden.

Intussen kwam de tweede generatie in de winkel, vader Harry en zoon Jac breidden de zaak in 1937 uit met woningtextiel en meubels. Dit is de basis geworden voor het huidige Magneet Interieurs. Kleinzoon Rens liep al vroeg mee in de zaak en leerde zo de kneepjes van het vak.
In 2009 heeft Rens het stokje over gedragen aan zijn zoon Camiel.
Camiel Klerx is de vierde generatie Klerx die de naam Magneet Interieurs weet hoog te houden, echter is Rens zoals hij zelf zegt “nog lang niet uitgewerkt” maar de verantwoordelijkheid ligt bij Camiel.

Vandaag de dag blinkt Magneet Interieurs uit door de veelzijdige collecties in de ruime showroom op het gebied van wonen, slapen, raamdecoraties en vloeren. Hierdoor is Magneet Interieurs de enige complete woninginrichter in de omgeving van Waalwijk.

De grote merken van Magneet Interieurs

Bij Magneet Interieurs verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
De Toekomst
Topform
Karat
Jasno
Sunway
JAB
Auping
Avek
Vandyck
MLine
NOX
Optisleep
Ubica
Rauch
Nolte