Test
Merk logo

Ondersteunende boxsprings en matrassen kun je kopen bij Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel

Op zoek naar een kwalitatief goed en ondersteunend matras of boxspring om bijvoorbeeld je slaapproblemen op te lossen? Bij Magneet Interieurs in Waalwijk verkopen we matrassen en boxsprings van Norma, de oudste producent van matrassen in Nederland. Heerlijk slapen op producten waarin een hoop tijd en research in zit. Kom eens langs bij Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel om de bedden en matrassen uit te proberen. We adviseren je graag.

Image slide
Probeer Norma boxsprings en matrassen
Ervaar het bij Magneet Interieurs in Waalwijk

Kies de beste matrassen en boxsprings bij Magneet Interieurs in Waalwijk

De matrassen en boxsprings van Norma staan bekend om hun kwaliteit. Norma is het oudste matrassenbedrijf van Nederland dat in 1884 werd opgericht. Dit betekent dat er veel research zit in het slaapcomfort.

Zo is Norma de uitvinder van de combispring. Wat is een combispring? Dat is een matras met een kern van schuim waarin honderden veren zijn verwerkt.

Magneet Interieurs in Waalwijk kan jou goed advies over matrassen en boxsprings geven. Slapen is namelijk een persoonlijke beleving en niet bij iedereen past hetzelfde bed of matras.

Je bent welkom een afspraak te maken om een goed advies te krijgen.


Maak een afspraak

Matrassen met goede ondersteuning bij Magneet Interieurs in Waalwijk

Magneet Interieurs in Waalwijk verkoopt ook de combisprings van Norma. Norma is de uitvinder van de combispring, een matras met een kern van schuim met honderden veren erin verwerkt. Dit maak het matras niet te hard en niet te zacht, met hele goede ventilatie en goede ondersteuning.

De combisprings van Norma zijn in verschillende uitvoeringen met diverse comfortlagen verkrijgbaar.

Combispring Solara van Norma is al meerdere malen door de Consumentenbond bekroond als 'beste getest'.

Benieuwd naar de combispring van Norma? Kom gerust eens langs bij Magneet Interieurs in Waalwijk. Een matras uitproberen behoort tot de opties.


Kom langs

Waarom een Norma boxspring kopen bij Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel?

Wil je een Norma boxspring uitproberen? Bij Magneet Interieurs in Waalwijk is dat mogelijk. De boxsprings van Norma zijn naar eigen wens samen te stellen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, diktes, matrassen, toppers, achterwanden en uiteraard afmetingen.

En wil je nog een stapje verder gaan in je slaapkamerinrichting, dan zijn er ook nachtkastjes, voetborden, sierkussens en decoratieve pootjes te verkrijgen.

Ervaar een boxsping zelf bij Magneet Interieurs in Waalwijk.Maak een afspraak