Merk logo

Kasten, stoelen en tafels van Karat kun je kopen bij Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel

De meubels van Karat bestaan uit wandmeubels, kasten, stoelen en tafels. Het assortiment kenmerkt zich door modern, minimalistisch en strak design. De meubels passen in een strakke woninginrichting maar misstaan ook niet op kantoor. De samenstelling van de meubelen bepaal je helemaal zelf: wil je een kast met uitsparing, glazen plaat of schuifdeuren? Het is allemaal mogelijk. Je bent welkom om Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel te bezoeken. We geven je graag advies.

Image slide
Meubelen van Karat bij Magneet Interieurs in Waalwijk
Een duurzame meubelcollectie ontworpen met een modern en minimalistisch karakter
Maak een afspraak

Karat meubels voor thuis en kantoor bij Magneet Interieurs in Waalwijk

De meubels van Karat die verkocht worden bij Magneet Interieurs in Waalwijk hebben een moderne strakke vormgeving. De kasten, stoelen en tafels zijn zowel thuis als op kantoor neer te zetten.

Verkrijgbaar bij Magneet Interieurs in Waalwijk zijn:

  • Tafels
  • Stoelen
  • TV meubels
  • Dressoirs
  • Vitrinekasten
  • Opbergmeubels

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, een mix van MDF, aluminium, gelakt glas, gepareld RVS en kunstof, krijgt elk Karat meubel een eigen uitstraling.

Loop gerust eens binnen bij ons in Waalwijk en ontdek wat de Karat meubelen voor jou kunnen betekenen.


Neem contact op met Magneet Interieurs

Strakke wandmeubels van Karat met veel mogelijkheden bij Magneet Interieurs in Waalwijk

Ontdek de vele mogelijkheden van de moderne en strakke wandmeubelen van Karat bij Magneet Interieurs in Waalwijk. Koop een kast met uitsparing, zonder uitsparing, met afdekbladen van glas of zonder.

Door het gebruik van greeploos MDF zijn er veel mogelijkheden met de verschillende lakkleuren. Bovendien is het een optie om de wandkasten in mat en hoogglans te kopen.

Wij helpen je graag met advies in de showroom van Magneet Interieurs in Waalwijk om jouw wandmeubel samen te stellen die bij jouw woonkamer past.

'Heel veel mogelijkheden met wandkasten'


Maak een afspraak

Bij Magneet Interieurs kun je tv-kasten, dressoirs en vitrinekasten kopen

Het Karat kastenprogramma is zeer divers. Te koop zijn de volgende soorten kasten:

  • TV meubels
  • Dressoirs
  • Vitrinekasten
  • Opbergmeubels

Bij Magneet Interieurs in Waalwijk kunnen we jou een compleet kastenprogramma op maat aanbieden. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, een mix van MDF, aluminium, gelakt glas, gepareld RVS en kunstof, krijgt elk Karat meubel een eigen uitstraling. Op die manier creëer je altijd een kast die bij jou past.

Wil je de vele mogelijkheden van de kasten bekijken? Kom dan eens langs bij Magneet Interieurs in Waalwijk. We voorzien je graag van advies.


Neem contact op met Magneet Interieurs

Eettafels, salontafels en stoelen bij Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel

Karat heeft een ruim aanbod aan tafels met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De eettafels van Karat bij Magneet Interieurs zijn op veel manieren naar jouw wens samen te stellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Bij de tafels wordt met verschillende materialen gemaakt, zoals eiken, noten, rvs, MDF en glas.

Ook biedt Karat een collectie aan eetkamerstoelen. Benieuwd? Kom dan eens een kijkje nemen bij Magneet Interieurs in Waalwijk. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van tafels en stoelen.


Maak een afspraak bij Magneet Interieurs