Merk logo

Stof van JAB Anstoetz voor gordijnen in elke stijl bij Magneet Interieurs in Waalwijk

'Welk gordijn past in mijn interieur', vraag jij je dat ook weleens af? Kom dan langs bij Magneet Interieurs in Waalwijk. Wij adviseren jou graag en helpen je op weg naar de goede keuze voor een gordijnstof.

In onze showroom in Waalwijk vind je de exclusieve woonstoffen van het Duitse merk JAB Anstoetz. Dit mondiale merk staat bekend om zijn luxe en duurzame woonstoffen voor iedere woonstijl.

Van klassieke elegantie tot romantische stoffen en van modern tot stoer, jij slaagt voor jouw gordijnen zeker bij Magneet Interieurs .

Image slide
Gordijnen zijn niet alleen heel mooi, maar hebben ook veel functies
Verrijk je interieur met gordijnstoffen van Magneet Interieurs

Veel soorten gordijnstoffen bij Magneet Interieurs in Waalwijk

Bij Magneet Interieurs in Waalwijk is een ruim assortiment aan gordijnstoffen te vinden. Speel in jouw woonruimtes met licht en kleur. Een goed gordijn is een aanvulling op je interieur. Met de gordijnstoffen van JAB Anstoetz vind jij altijd een gordijn dat in jouw inrichting past.

Er zijn transparante, half transparante en ondoorzichtige gordijnstoffen te koop voor al jouw gordijnen en inbetweens.

Neem jij een opvallende kleur gordijn bij je betonnen vloer? Of kies je voor een rustige tint bij jouw eiken vloer? Met de goede gordijnstof kom jij tot de beste look en sfeer in jouw woonkamer of slaapkamer.


Maak een afspraak

Over de functies van jouw gordijn kan Magneet Interieurs jou adviseren

Een gordijn of inbetween kan een mooie eyecatcher zijn, maar raambekleding heeft meerdere functies in je woonkamer, slaapkamer of een van de andere woonruimtes.

Met gordijnen regel je uiteraard je privacy en zonwering, maar dat is niet alles. Gordijnen werken ook energiebesparend. Daarnaast zorgt het voor de isolatie van geluid. Geen echo's meer in jouw woonkamer!

Welk soort gordijnen bij jou passen kan Magneet Interieurs jou vertellen. Kom eens langs. Wij voorzien jou graag van advies.


Gordijnen hebben meer dan één functie

Gordijnen voor elke stijl te koop in Waalwijk

Magneet Interieurs helpt jou ook graag bij het kiezen van een bepaalde stijl. De gordijnstoffen van JAB Anstoetz zijn verkrijgbaar in veel soorten stijlen.

Ga je voor exotisch Arabisch of het Mexicaanse gevoel? Magneet Interieurs kan jou laten zien wat zo'n gordijn betekent voor jouw interieur. Maar er is ook keuze uit klassieke, witte, denim en minimalistische stoffen.

Dat is echter niet alles. Welk gordijn past in jouw interieur? Kom gerust bij ons langs, we geven je graag advies.


Kies de stijl die bij jou past

Kwaliteitsstoffen bij Magneet Interieurs in Waalwijk

Magneet Interieurs in Waalwijk verkoopt de exclusieve gordijnstoffen van JAB Anstoetz. Dit is een Duits familiebedrijf dat in 1946 opgericht werd. Het bedrijf heeft allerlei soorten stoffering in de collectie, zowel voor meubels als gordijnen.

[[Bedrijfsnaam]] verkoopt de stoffen van JAB Anstoetz vanwege de ruime keus en de goede kwaliteit. Loop eens bij ons binnen om een kijkje te nemen en advies te vragen. We staan graag voor je klaar.Neem contact op met Magneet Interieurs