Merk logo

Avek bedden kun je kopen bij Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel

Avek biedt klanten al sinds 1927 de beste boxsprings, matrassen en spiraalbodems. Omdat je maar liefst een derde van je leven slapend doorbrengt, is alleen het beste goed genoeg volgens Avek. Kom deze bedden gerust uitproberen bij Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel.

Image slide
Avek boxspings, matrassen en spiraalbodems
Ontdek je bij Magneet Interieurs in Waalwijk
Maak een afspraak

Avek boxsprings

Een boxspring vinden die bij jou past, dat moet lukken bij Avek. Er zijn vier verschillende boxspringprogramma’s: 1927, Ljocht, Simmer en Noflik. Ze hebben allemaal een eigen karakter. Avek heeft voor iedereen een passende slaapoplossing! Ontdek het bij Magneet Interieurs .


Maak een afspraak

Spiraalbodems van Avek

Spiraalbodems vormen een perfecte basis voor een goed geventileerd bed. De spiraalbodems van Avek hebben een dwarsgespannen netwerk met een open structuur. Hierdoor kan het bovenliggende matras voor meer dan 85% vrij ademen. Uiteraard zijn ook de spiraalbodems aan te passen aan jouw lichaamsbouw. Hierdoor heb je de perfecte ondersteuning om heerlijk te slapen en uitgerust weer op te staan.

Avek matrassen

Het credo van Avek is: unieke mensen, unieke slaapwensen. Wat zijn jouw wensen? Ieder matras van Avek is af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. Iets steviger of juist iets zachter, meer ondersteuning of zelfs voetverwarming: bij Avek kan het allemaal. Vraag ernaar bij Magneet Interieurs in Waalwijk.


Neem contact op met Magneet Interieurs voor meer informatie

Magneet Interieurs in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel, voor al jouw Avek:

- Boxsprings
- Spiraalbodems
- Matrassen
- Ruimtebesparende bedden