Merk logo
Image slide
Voorbeeld van vakmanschap, Topform
Ontdek het bij Magneet Interieurs in Waalwijk
Image slide
Hoekbank Tess van Topform bij Magneet Interieurs
Een sfeervolle hoekbank met eindeloze mogelijkheden

Verrassend anders

Bij Topform is het niet altijd stijlvast. Elk meubelstuk is een op zichzelf staand element en past in veel interieurs. Een zelfde zitbank past zowel als designbank in een industriële omgeving, als hoekbank in een stadsinterieur gecombineerd met vintage meubelen of als leefbank in een gezellig gezinshuis. Bij Magneet Interieurs in Waalwijk hebben wij een uitgebreide collectie.

'Mix it up and break the rules'


Bekijk de collectie

Detail met veel keuze

Bij Topform denk je aan geraffineerde details. Bij elk product zijn we op zoek naar die nuance die een meubelstuk net even dat extra's meegeeft waardoor het bijzonder wordt. Daarnaast zijn er voor elke meubelstuk meerdere keuzemogelijkheden zodat je het toch eigen kunt maken.

Met een ruime keuze uit stoffen, leerkwaliteiten, kleuren, poten en accessoires stel je zo je eigen meubel samen.

In Waalwijk bij Magneet Interieurs kan je terecht voor een goed advies, op maat.

Een uitgebreid woonassortiment

Al 60 jaar werkt een groep van liefhebbers met veel expertise aan de meubelen van Topform. Steeds opnieuw gaan wij op zoek naar geraffineerde accenten die de basis van een goed meubelstuk kunnen verrijken.

Goede meubelmakers zijn schaars, maar bij Topform blijven we vasthouden aan vakmanschap. Dat betekent dus dat het per stuk wordt geproduceerd en daar hebben we soms wat meer tijd voor nodig dan een grote fabriek die in series produceert.

En zo wordt je Topform meubel uniek.

'Expertise van liefhebbers'


Ontdek het hier

Ontdek Topform in Waalwijk

Of je nu kiest voor een eenvoudige bank, een uitgebreide modulaire zitcombinatie of eethoek, je bent verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Magneet Interieurs helpt je graag bij je zoektocht naar jouw ideale interieur. Wij luisteren naar je wensen en delen graag onze kennis en creativiteit om je huis zo in te richten dat jij je thuis voelt. Een interieur is immers heel persoonlijk!

Kom gerust langs in onze winkel of maak van te voren een afspraak.


Maak een afspraak